11 Motive sa Alegi Pontajul Online cu iFlow app

Astazi o sa iti fac cunostinta cu o aplicatie de pontaj care va schimba radical modul in care te gandesti la timpul de lucru al angajatilor, la rapoartele obligatorii conform legii si la emiterea de adeverinte! Cu iFlow, o sa descoperi brusc ca ai cu peste 75% mai mult timp in care sa te ocupi de afacerea ta. Cred ca asta m-a cucerit si poate din acest motiv tin sa iti prezint aplicatia. 

De ce e IFlow o solutie smart?

iFlow, cea mai noua aplicatie de pontaj, are o interfata usor de folosit pentru antreprenori si genereaza documente utile pentru contabili.

Am scris “aplicatie” din obisnuinta, dar e un software online de pontaj. Stabilesti in timp real programul mai multor salariati si nu mai e nevoie sa calculezi pontajul, zilele de concediu sau ore suplimentare. Aplicatia va face asta automat in functie de cererile depuse de personal. 

Citeste mai jos pentru a afla motivele pentru care zeci de companii trec pe iFlow, desi nimeni nu pare sa vorbeasca despre ea. 

 1. Te ajuta sa organizezi situatia angajatilor mai repede, mai usor.
 2. Iti aduce o interfata in care ai evidenta orelor suplimentare, a invoirilor si a zilelor de concediu pentru intregul personal.
 3. E online. Daca acest lucru nu ti se pare prea important acum, dupa ce te vei obisnui sa ai acces la toate datele, de pe orice dispozitiv, oricand si de oriunde, nu vei vrea sa mai renunti la ele.
 4. Este potrivita atat pentru cei care lucreaza de la birou, cat si pentru cei care lucreaza pe teren sau care sunt nevoiti sa faca frecvent deplasari in interes de serviciu.
 5. Deleaga o parte din activitate angajatilor, si automatizeaza restul actiunilor necesare efectuarii pontajului.
 6. Calculeaza automat orele lucrate, orele suplimentare, astfel termini pontajul intr-o secunda si nu ramane loc pentru erori.
 7. Genereaza rapoarte: Foaia Colectiva de Prezenta, Condica de Prezenta, tichete de masa, concediu medical si altele. 
 8. Poti seta programul salariatilor tai cu ora de inceput si de sfarsit.
 9. Nu mai este nevoie sa apelezi la contabil sau la departamentul de HR pentru adeverinte, le gasesti in aplicatie gata de imprimat.
 10. Genereaza cereri completate automat cu datele angajatilor.
 11. Poti crea intervale de timp speciale precum evenimente personalizate pentru deplasari in interes de serviciu, lucrari la sediul clientului, cursuri, team building si altele. iFlow se adapteaza cu usurinta domeniului in care activeaza compania ta.


Vrei sa afli mai multe? Eram sigura ca asta o sa iti starneasca curiozitatea!

Cum functioneaza aplicatia de pontaj iFlow?

Imagineaza-ti zilele de lucru ale angajatilor tai ca pe o petrecere in gradina, vara. Unii ajung mai devreme, altii mai tarziu, discutiile se desfasoara rapid intre mai multi interlocutori, uneori si intre grupuri diferite. Tu, administratorul, esti gazda care trebuie sa tina pasul si sa consemneze tot, pentru ca la sfarsitul lunii fiecare salariat sa fie platit corespunzator. Aplicatia te ajuta sa inregistrezi aceste “discutii” si sa regasesti rapid toate datele in rapoarte precise.  

In panoul General poti vizualiza tot personalul companiei cu activitatile pe care le introduc.
In iFlow “Evenimentele” sunt modificari aduse programului de lucru stabilit de catre angajator.  Acestea sunt de patru tipuri: concediu de odihna, alte concedii, ore suplimentare si invoiri. 

Datorita panoului general, poti evita situatiile in care doi angajati isi programeaza concediul in acelasi interval de timp. Fiecare salariat poate fi identificat usor, dintr-o privire, iar acesta zona poate oricand inlocui sedinta dedicata discutarii zilelor libere sau de concediu pentru ca toti utilizatorii vizualizeaza acest panou.

Poti vedea usor cine este prezent sau absent de la locul de munca si ai control deplin. Doar tu, ca administrator, poti aproba sau respinge programarile de concediu, orele suplimentare sau invoirile, daca alegi sa faci asta.

La Rapoarte gasesti o multime de situatii pe care le poti genera automat, fara a fi nevoit sa le mai completezi manual. Poti imprima Foaia Colectiva de Prezenta sau Condica de Prezenta cu un singur click.

 


Cu iFlow ai control deplin, fara efort.

Poti stabili Programul de Lucru pentru fiecare angajat in parte, cu ore de inceput si de sfarsit, exact asa cum ai nevoie. Il gasesti in meniul Admin. Datele pe care le setezi in programul de lucru vor fi folosite in continuare de pontaj si de rapoarte.   


Lista de sarbatori legale in vigoare, in Romania, este si ea integrata in aplicatie. Mai mult de atat, aceasta este actualizata imediat ce legea este modificata si poate fi descarcata cu un click, de pe butonul “Actualizati lista”. Ai libertatea sa configurezi aceasta lista si sa adaugi zile libere legale daca ai nevoie. Aceasta functie este utila atunci cand ai angajati de religii diferite. Gasesti aceasta functie in meniul Admin, rubrica Zile libere legale.

 In loc de o concluzie:

Puteti utiliza aplicatia in mod gratuit pe site-ul lor (https://iflow.ro). Trebuie doar sa iti creezi un cont. Aplicatia este utila pentru antreprenorii care vor sa eficientizeze pontajul, procesele de HR si gestiunea timpului lucrat de personal. 

Daca ai incercat deja aplicatia de pontaj iFlow si ai recomandari de imbunatatire a aplicatiei, echipa care produce aplicatia se va bucura sa le primeasca. Scrie-ne comentariu si impartaseste experienta ta cu noi. 

Autor: Marina Florina

Specialist in resurse umane, cu peste 17 ani experienta, indeplinesc nevoile si cerintele de personal. Ma recomanda o experienta dovedita prin buna administrare a dosarelor de personal, a calculului salariilor sau a recrutarii de personal. Sunt o persoana de echipa, empatica, posed o calitate ridicata a muncii si sunt extrem de auto-motivata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: