BusinessMark lanseaza Worksounds – un podcast despre munca si HR

Comunicat de presa

6 aprilie 2023

BusinessMark lanseaza Worksounds – un podcast despre munca si HR. Primul episod le are ca invitate pe Oana Munteanu (PwC) si Gina Cruceru (Rompetrol – KMG International)

BusinessMark lanseaza Worksounds, un podcast despre munca si HR, despre transformare si viitor, despre agilitate si progres.

Vom avea alaturi de noi profesionisti din mediul de afaceri din Romania, care vor discuta despre misiunea lor, ca specialisti in Resurse Umane, despre cum munca, oamenii si organizatiile s-au schimbat si continua sa evolueze, despre ce ii motiveaza, ce ii inspira, cum isi doresc sa transforme organizatiile in care activeaza.

In cei zece ani de cand am lansat BusinessMark credem ca am reusit sa construim o comunitate puternica de HR. Avem peste 50 de evenimente dedicate acestui domeniu in portofoliu si am avut ocazia sa intalnim specialisti dedicati, implicati, profesionisti, care reusesc sa realizeze lucruri remarcabile. Simtim ca misiunea noastra este de a ajuta ideile bune sa circule, de a aduce continut valoros oamenilor de business, de a sprijini progresul prin crearea contextului necesar schimbului de experienta. La finalul anului 2022 am spus ca ne propunem sa marim impactul contentului pe care il cream in cadrul evenimentelor, prin produse digitale. In acest sens a aparut Worksounds, un podcast prin care ne dorim ca vocea acestor specialisti sa ajunga la cat mai multi profesionisti din domeniu”, a precizat Andreea Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

Primul sezon Worksounds debuteaza cu un episod despre mediul de afaceri ca pilon important in educatia si pregatirea tinerilor, cu accent pe necesitatea si responsabilitatea liderilor de a se implica in acest proces, la care sunt invitate Oana Munteanu, Director, People & Organization, PwC Romania si Gina Cruceru, HR Group Director, Rompetrol – KMG International.

Credem cu tarie in trio-ul format din parinti, scoala si mediul de business, pentru ca, la sfarsitul zilei, responsabilitatea de a creste generatii nu este doar a scolii. Este o responsabilitate colectiva, iar partea noastra este de a furniza informatii, transfer de cunostinte, aspecte concrete, practice, pe care noi le avem in fabricile noastre, la birouri”, a precizat Gina Cruceru in cadrul podcastului BusinessMark.

Oana Munteanu coordoneaza practica de consultanta in Resurse Umane si Dezvoltare Organizationala din PwC Romania, avand peste 12 ani de experienta in tari din Europa Centrala si de Est si CSI, in proiecte legate de strategia de resurse umane, evaluarea eficacitatii si proceselor legate de managementul capitalului uman, diagnosticarea si dezvoltarea structurii organizationale, precum si managementul schimbarii, pentru diferite companii din sectoarele financiar bancar, retail si distributie, utilitati, precum si organizatii din sectorul public. Este certificata World@Work – Global Remuneration Practitioner si Global Saratoga – HR measurement and benchmarking.

Gina Cruceru este un profesionist HR care lucreaza in organizatii multinationale, in profesia de Resurse Umane de peste 15 ani, cu experienta in managementul oamenilor, precum si in toate domeniile functionale de baza HR. Anul acesta s-au implinit 12 ani de cand s-a alaturat organizatiei KMG International-Rompetrol, timp in care a contribuit activ la transformarea culturii organizationale si la cresterea angajamentului comunitatii Rompetrol.

Acest podcast este dedicat comunitatii de specialisti de resurse umane, cat si liderilor din organizatii, dar si tuturor celor vor sa descopere cum va arata viitorul in ceea ce priveste modul in care lucram. In ultimii 10 ani, prin proiectele dedicate comunitatilor de HR, BusinessMark a contribuit la consolidarea comunitatilor de specialisti nu doar la nivelul Bucurestiului, ci si in Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Timisoara, Brasov, Sibiu, unde a organizat peste 50 de evenimente.

Primul episod este sustinut de Rompetrol – KMG International si Pluria si poate fi ascultat pe Spotify, Google Podcasts, Apple Podcast, RSS. Varianta video este disponibila pe canalul de YouTube al BusinessMark.

Acest proiect face parte dintr-o serie de initiative digitale ale organizatiei. Pandemia a dus evenimentele BusinessMark si in mediul online, astfel ca acestea isi pastreaza componenta hibrida chiar si acum, la trei ani de la debutul acestei perioade. In plus, BusinessMark le ofera participantilor oportunitatea de a vizualiza conferintele OnDemand.  

Autor: Marina Florina

Specialist in resurse umane, cu peste 17 ani experienta, indeplinesc nevoile si cerintele de personal. Ma recomanda o experienta dovedita prin buna administrare a dosarelor de personal, a calculului salariilor sau a recrutarii de personal. Sunt o persoana de echipa, empatica, posed o calitate ridicata a muncii si sunt extrem de auto-motivata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: