Eveniment: HR SUMMIT 2022 – CLUJ

HR Summit 2022: Care sunt secretele organizatiilor de succes in perioada post-pandemica?

Pe 17 noiembrie 2022 are loc o noua editie HR Summit eveniment care reuneste profesionisti ai resurselor umane, lideri de organizatii sau manageri care au ca rol conducerea echipelor in companii.

Post-pandemie, indiferent de domeniu, nelinistile si provocarile liderilor sunt cam aceleasi. Pe langa acestea, modificarile codului muncii sau teama unei crize fac tot mai grea misiunea oamenilor de HR sau a celor care conduc organizatii.

„Prin HR Summit facem o radiografie a industriei de resurse umane, impartasim idei si ganduri, dam solutii concrete la diferite situatii, oferim cadrul perfect pentru conectare si ne dorim sa motivam prin speakerii pe care ii aducem pe scena HR Summit”, declara Crina Ciocian, organizator HR Summit & CEO The Woman.

De la panelul de beneficii pentru angajati, wellbeing, la workshopuri privind legea modificarii codului muncii sau micro-management vs leadership, solutii pentru recrutare eficienta, discutii legate de imbunatatirea mediului de lucru la birou si alte tematici si discutii de interes pentru cei care fac parte din aceasta industrie, toate acestea menite sa ne dovedeasca de ce profesionistii HR sunt supranumiti „oameni ai oamenilor”.

Managerii si departamentele de HR sunt nevoiti sa contureze cat mai bine modelul de munca hibrid, astfel incat sa dea cat mai mult randament. Si sunt nevoiti sa faca acest lucru avand grija sa implementeze in acelasi timp o modalitate de lucru care sa creeze un echilibru real intre nevoile angajatului si cele ale angajatorului.” Ionut Gherle CEO, UCMS by Arobs.

De la informatii de nivel general pana la situatii concrete explicate de cei care se afla la conducerea unor organizatii sau in fruntea departamentelor de HR, pe scena HR Summit urca directori de HR care conduc organizatii cu sute sau mii de oameni precum Camelia Drama, HR Director Medicover, Sinziana Maioreanu CEO Aegon Romania, Ionut Gherle CEO UCMS by Arobs sau Dan Koblicska, Country Director Capgemini Engineering.

Oana Chirita, de profesie avocat, va discuta despre principalele modificari aduse la Codul muncii, un subiect controversat si poate inconfortabil pentru angajatori.

La finalul lui octombrie a acestui an Romania a transpus Directiva europeana 2019/1152 cu privire la transparenta si previzibilitatea conditiilor de munca. Scopul declarat al directivei a fost sustinerea pilonului drepturilor sociale din UE prin imbunatatirea pietei muncii. Totodata, in considerentele Directivei se mentioneaza clar ca ea vine ca un instrument de echilibru care pe de o parte asigura cunoasterea de catre angajati a conditiilor in care vor munci si, pe de alta parte, prin implementarea ei ar trebui sa se fluidizeze raporturile de munca si nicidecum sa se ingreuneze desfasurarea activitatii firmelor angajatoare.

Cu toate acestea, modalitatea in care statul roman a implementat Directiva prin legea 283 ridica o serie de probleme care practic pot sa ingreuneze procesul de angajare si inevitabil activitatea firmelor.” Oana Chirita, avocat

Agenda completa, bilete si alte detalii se regasesc pe www.hrsummit.ro.

Companiile care sustin industria de HR, inteleg nevoile si provocarile pietei si ajuta la dezvoltarea ei sunt: HR SUmmit powered by UCMS by AROBS – partener principal, ATP Motors – masina oficiala, Meron, Bestjobs, Ascendis, TAB (The Alternative Board), Regus, Smart HR Romania, Conacul Archia, Centrul Stomatologic Aesthetica, Oxygen, Romb

Portal HR, Revista Biz, HR Manager, Cariere – Jurnal de leadership, Revista de HR, Transylvania Business.

Un eveniment sub umbrela The Woman.

Autor: Marina Florina

Specialist in resurse umane, cu peste 17 ani experienta, indeplinesc nevoile si cerintele de personal. Ma recomanda o experienta dovedita prin buna administrare a dosarelor de personal, a calculului salariilor sau a recrutarii de personal. Sunt o persoana de echipa, empatica, posed o calitate ridicata a muncii si sunt extrem de auto-motivata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: