Ce pot face organizatiile pentru a iesi castigatoare in lupta pentru atragerea talentelor? Aflam la prima editie MAGNETICO de la CLUJ-NAPOCA

BusinessMark invita specialistii de resurse umane si Employer Branding la prima editie a „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ce va avea loc la Cluj-Napoca. Pe 2 noiembrie 2022, eveniment in cadrul caruia vom discuta la Grand Hotel Italia, cat si online, despre strategiile prin care o companie reuseste sa atraga candidatii cei mai potriviti, cat si despre elementele ce determina talentele sa ramana loiale organizatiei.

La prima editie Magnetico Cluj-Napoca vom avea alaturi specialisti romani si internationali, alaturi de care vom incerca sa intelegem ce nevoi au angajatii de astazi si cum s-au schimbat prioritatile lor post-pandemie, dar si ceea ce primeaza pentru candidatii ce vor intra in curand pe piata muncii, atunci cand decid sa aplice la un job intr-o companie. In acelasi timp, vom analiza aceste aspecte si din perspectiva companiilor, pentru a intelege cum se pozitioneaza ele la solicitarile candidatilor si ce solutii gasesc pentru a veni in intampinarea noilor provocari din recrutare, punand totodata accent pe elemente cheie precum „incredere”, „flexibilitate” si „transparenta”, ca trasaturi pentru atragerea de talente.

Vom acorda o atentie sporita si importantei tehnologiei in cresterea brandului de angajator, dar si impactului digitalizarii asupra transformarii departamentului de resurse umane.

Evenimentul va include sesiuni de prezentari si panelul ”How to Build a Magnetic Employer Brand”, la care vor participa:

 • SPECIAL GUEST: Patricia Ruiz Mena, Global Talent Management and Employee Experience Manager, Bunge
 • SPECIAL GUEST: Victoria Bacon, Senior Global Talent & Culture Manager, SilverRail Technologies
 • SPECIAL GUEST: Eva Baluchova, Employer Branding Strategist, Wearebridge.io | Peoplefinders
 • Gina Cruceru, Group HR Director, Rompetrol – KMG International
 • Flavia Bucerzan, Employer Branding Manager, Bosch Romania
 • Daniel Adumitrachioaiei, Director Resurse Umane, TeraPlast Grup
 • Gabriel Chirvase, Human Resources Manager, Cemacon
 • Gyöngyi Hunyadi, HR Manager, VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION Alba Iulia
 • Cezar Carligeanu, Head of Sales, OLX Romania, Bulgaria si Portugalia
 • Mihaela Serban, Learning Designer, Evozon
 • Luminita Popa, HR Manager, Plexus Oradea
 • Beatrice Alexandrescu, Director general, Fundatia LEADERS
 • Mirela Tanase, Senior Partner – Enterprise & Strategic Accounts, Exploratist
 • Monica Petrut, Key Account Manager, UCMS by AROBS
 • Delia Diaconu, VP of Global Talent Aquisition, Yopeso

Moderatorul evenimentului va fi Daniel Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

Sunt puse la dispozitie trei tipuri de bilete: in person, online si on demand. Mai multe detalii despre agenda si tematica aici sau la adresa office@business-mark.ro.

In aceasta toamna, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge in aceasta toamna si in Iasi, Timisoara si Bucuresti si vizeaza: HR Managers, HR Directors, HR Business Partners, Talent & Acquisition Managers, Employer Branding Managers, HR & PR Specialists, Recruitment Managers, Hiring Managers, Internal & External Communication Managers, HR, PR & employer branding consultants, General Directors, Team Leaders.

***

Un proiect: BusinessMark

Parteneri:  Rompetrol – KMG International, OLX – Locuri de Munca, SanoPass, UCMS by AROBS, Exploratist, 7card

Eveniment sustinut de:  DWNT, Fundatia Leaders, BEROCC

Suport tehnic asigurat de: SCS – Schinkel Conferinte Solutii

Parteneri media:  spotmedia.ro, IQads, SMARK, Portal HR, Arad24.net, Express de Banat, Social Media Romania, Revista de HR, Banateanul, Ziarul Clujean, Dezbizz, MATEK, Jurnalul de Afaceri, administratie.ro, Global Manager, EventsOnline.ro, Revista Piata, Transilvania Business, Top Business News, spatiulconstruit.ro, Digital Business, Ziarul 21, PRwave, Antreprenor in Romania, Club Economic, Romania Durabila, Economistul, All About Jobs, AngajatorulMeu.ro, Business Voice

***

Despre BusinessMark:

Events designed to make an impression

Incepand cu 2013, BusinessMark a organizat 259 evenimente „concept propriu”, 121 proiecte de event management, 69 de evenimente online. Am avut alaturi de noi 4.020 speakeri si 61.000 de participanti, in opt orase din Romania.

Ne dorim sa ne punem „amprenta” in vietile profesionale ale participantilor, sa producem un impact concret.  Ne propunem sa cream contexte pentru schimb de experienta si creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat si a gasi partenerii potriviti.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizam evenimente construite pentru partenerii nostri, evenimente gandite impreuna cu acestia si adaptate obiectivelor lor. Daca esti in cautarea unei echipe profesioniste care sa organizeze evenimente B2B, suntem alaturi de tine, pas cu pas. Poti conta pe experienta noastra in consultanta, suport in crearea si implementarea conceptului de eveniment, in managementul evenimentului de la creatie, logistica, productie si pana la optimizarea eficienta a bugetului.

Autor: Marina Florina

Specialist in resurse umane, cu peste 17 ani experienta, indeplinesc nevoile si cerintele de personal. Ma recomanda o experienta dovedita prin buna administrare a dosarelor de personal, a calculului salariilor sau a recrutarii de personal. Sunt o persoana de echipa, empatica, posed o calitate ridicata a muncii si sunt extrem de auto-motivata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: