Eveniment – Magnetico Iasi – 13.10.2022

Comunicat de presa 10 octombrie 2022

  
Companie:BusinessMark
Tel:021 313 98 19
E-mail:office@business-mark.ro

Cum atragem talentele potrivite in organizatia noastra si ce isi doresc, ei, pentru a nu parasi compania? Aflam la prima editieMAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ce se va desfasura la Iasi

BusinessMark invita specialistii de resurse umane si employer branding la prima editie a MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ce va avea loc la Iasi. Pe 13 octombrie 2022, ne vedem la Palas Congress Hall, dar si virtual, pentru a discuta despre trasaturile de caracter pe care trebuie sa le detina o companie pentru a atrage candidatii potriviti, cat si pentru a pastra talentele in organizatie, punand totodata accent pe strategiile prin care angajatorii reusesc sa castige devotamentul angajatilor si sa gaseasca cei mai compatibili potentiali candidati pentru echipele lor.

La prima editie Magnetico Iasi vom avea alaturi specialisti romani si invitati speciali internationali, alaturi de care vom incerca sa aflam cum ce este important pentru angajatii de astazi si impactul pandemiei asupra asteptarilor si nevoilor acestora. In acest context, s-au conturat noi forme de munca, ceea ce a condus la noi asteptari si nevoi pe care acestia au nevoie ca organizatiile lor sa le acopere, astfel ca se impune o transformare a culturii organizationale, adaptata acestor noi cerinte. Oamenii isi doresc un job cu scop, iar valorile sociale devin tot mai importante pentru angajati si un criteriu in alegerea angajatorului. Sunt companiile transparente, clare si eficiente in comunicare la acest nivel? Cum pot companiile sa personalizeze experientele angajatilor?

Vom discuta si despre cum arata un lider in contextul social, politic si economic al anului 2022, analizand asteptarile pe care oamenii le au de la un lider? Cum pot ramane acestia autentici, tratand, totodata, oamenii din echipe in baza individualitatii lor si acordand atentie factorului uman si unor beneficii care fac o diferenta pentru echipe?

Vorbim despre toate acestea in cadrul sesiunilor de prezentari si panelului de dezbatere din cadrul conferintei, alaturi de:

 • SPECIAL GUEST: Eva Baluchova, Employer Branding Strategist, Wearebridge.io | Peoplefinders
 • SPECIAL GUEST: Toni Gimeno Solans, Employer Branding & Talent Attraction – Consultant & Trainer, Inbound Recruiting
 • Daniel Adumitrachioaiei, Director Resurse Umane, TeraPlast Grup
 • Mugur Tolici, HR Director, BNR
 • Irina Butnaru, Practice Director – HRO Europe, Wipro
 • Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software
 • Liana Precup, Human Resources Manager, EVOZON
 • Daniela Serban, Site Manager, HEITS
 • Sergiu Ursan, Country HR, camLine
 • Cezar Carligeanu, Head of Sales, OLX Romania, Bulgaria si Portugalia
 • Luminita Popa, HR Manager, Plexus Oradea
 • Delia Necula, Managing Partner, SanoPass
 • Alexandru Ungureanu, Implementation Team Leader Charisma HCM, TotalSoft
 • Mirela Tanase, Senior Partner – Enterprise & Strategic Accounts, Exploratist
 • Alexandru Raduta, Business Development Manager, Benefit – o companie Edenred
 • Beatrice Alexandrescu, Director general, Fundatia LEADERS

Moderatorul evenimentului va fi Daniel Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

Punem la dispozitie trei tipuri de bilete: in person, online si on demand. Mai multe detalii despre agenda si tematica aici sau la adresa office@business-mark.ro.

In aceasta toamna, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” se va desfasura si in Cluj-Napoca (2 noiembrie 2022) si Timisoara (17 noiembrie 2022) si vizeaza: HR Managers, HR Directors, HR Business Partners, Talent & Acquisition Managers, Employer Branding Managers, HR & PR Specialists, Recruitment Managers, Hiring Managers, Internal & External Communication Managers, HR, PR & employer branding consultants, General Directors, Team Leaders.

***

Un proiect: BusinessMark

Parteneri: OLX – Locuri de Munca, TotalSoft, Romanian Software, SanoPass, Exploratist, Benefit – o companie Edenred, 7card

Eveniment sustinut de: BEROCC, Fundatia Leaders

Suport tehnic asigurat de: SCS – Schinkel Conferinte Solutii

Parteneri media: Spotmedia.ro, SMARK, IQads, PortalHR, Social Media Romania, Revista de HR, Debizz Magazine, MATEK, Jurnalul de Afaceri, Administratie.ro, Global Manager, Events Online, Revista Piata, Transilvania Business, TopBusiness News, Business Voice, spatiulconstruit.ro, Digital Business, Ziarul 21, PRwave, Antreprenor in Romania, Club Economic, Economistul, Romania Durabila, AngajatorulMeu.ro

***

Despre BusinessMark:

Events designed to make an impression

Incepand cu 2013, BusinessMark a organizat 259 evenimente „concept propriu”, 121 proiecte de event management, 69 de evenimente online. Am avut alaturi de noi 4.020 speakeri si 61.000 de participanti, in opt orase din Romania.

Ne dorim sa ne punem „amprenta” in vietile profesionale ale participantilor, sa producem un impact concret.  Ne propunem sa cream contexte pentru schimb de experienta si creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat si a gasi partenerii potriviti.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizam evenimente construite pentru partenerii nostri, evenimente gandite impreuna cu acestia si adaptate obiectivelor lor. Daca esti in cautarea unei echipe profesioniste care sa organizeze evenimente B2B, suntem alaturi de tine, pas cu pas. Poti conta pe experienta noastra in consultanta, suport in crearea si implementarea conceptului de eveniment, in managementul evenimentului de la creatie, logistica, productie si pana la optimizarea eficienta a bugetului.

Autor: Marina Florina

Specialist in resurse umane, cu peste 17 ani experienta, indeplinesc nevoile si cerintele de personal. Ma recomanda o experienta dovedita prin buna administrare a dosarelor de personal, a calculului salariilor sau a recrutarii de personal. Sunt o persoana de echipa, empatica, posed o calitate ridicata a muncii si sunt extrem de auto-motivata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: